Fäbodantien talli

Fäbodantien ratsastajat ry

ETKÖ OLE VIELÄ JÄSEN? Lisätietoja täältä

Fäbodantien Ratsastajat ry  perustettiin vuonna 2000 Patricia Haglundin ja Jari Lukkarilan tallilla Fäbodantie 132:ssa. Seurassa on tällä hetkellä 200 maksavaa jäsentä joista n. 100 on nuoria alle 18v.

Fäbodantien Talli täyttää ne vaatimukset, jotka SRL asettaa harrastetallille. Vaatimuksena on mm. koulutetut ohjaajat, opetetut hevoset, sekä laadukkaat varusteet ja tilat. Tallissa on 45 karsinapaikaa. Tallilla on 14 opetushevosta ja -ponia. Sen lisäksi tallissa on yksitysiä hevosia, ravihevosia, siitoshevosia ja varsoja. Tallin välittömässä läheisyydessä on valaistu ratsastuskenttä kooltaan 68x36m, sekä maneesi mitoiltaan 61m x 23m. Maneesi otettin käyttöön marraskuussa 2002. Kentän ja maneesin lisäksi lähistöllä on todella hienot ja monipuoliset ratsastusmaastot, polkuja ja pikkuteitä, hiekkakuoppia, hevosten uimaranta, ravirata... Tallin vintillä on kerhohuone, sauna ja maatilamajoitus. Talli on auki ympäri vuoden.

Seura Fäbodantien Ratsastajat ry ja Fäbodantien Talli tarjoavat seuraavia palveluja:

Ratsastustunteja aloittelijoille ja pidemmälle ehtineille, niin koulu- kuin esteratsastusta. Ryhmiä sekä lapsille että aikuisille.  Myös maastoratsastusta ja yksityistunteja järjestetään.
Yhtetyshenkilönä toimii tallin omistaja Patricia Haglund puh
040-734 9561
Hintatietoja
täältä

Ratsastusleirejä  järjestetään aikuisille, nuorille ja lapsille

Kursseja ja teemailtoja järjestetään ulkopuolisten, sekä seuran omien ohjaajien toimesta. Valmennuksia pitävät säännöllisesti Kimmo Sulkala ja Pekka Larsen.

Nuorisojaosto järjestää säännöllisesti eri tapahtumia lapsillle ja nuorille.

”Täti-Team”  järejstää tapahtumia aikuisille ratsastajille. Kurssit, teemaillat ja omia kilpailuluokkia kaikille 18+ ratsastajille.

Este- ja koulukilpailut sekä seura- että aluetasolla

Toimintaa lapsille  Poniratsastus tiistaina klo 18- 19. Ilmainen ponikerho 7-12 vuotiaille 

Muuta toimintaa jota järjestetään tallilla on esim. Pikkujoulurieha, Laskiaisrieha, maastoratsastukset, ohjelmapalvelut ( kärryajelut, rekiajelut, ulkoilupäivät jne.) Seuran jäsenille järjestetään grilli- iltoja ja muuta mukavaa yhdessäoloa.
                                                                              

Puheenjohtaja 
Jäsensihteeri  Mirva Lehtimäki 050-307 4159

Tallin edustaja Patricia Haglund 040-734 9561

OTA YHTEYTTÄ JOS HALUAT TULLA RATSASTAMAAN
TAI TUTUSTUMAAN TALLIN TOMINTAAN!